Payment method: Visa Payment method: Maestro Payment method: American Express Payment method: Google Pay Payment method: ApplePay

✈ Gratis fragt inden for Danmark på alle ordrer over 599 kr.

Gennemse

Savner du information?

Email os på: kundeservice@greenbarkpets.com

– eller benyt vores kontaktside

Sociale medier

Sprog

Betal i

Privatlivspolitik

Vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Greenbark ( “vi”, “vores”, “Greenbark” eller “firmaet”) er registeret Danmark med CVR nummer DK43358960 på firmaadresse Vest Hemvej 13, 9550 Mariager, Denmark. Denne privatlivspolitik (“privatlivspolitik”) beskriver vores privatlivspraksis for de aktiviteter, der er angivet nedenfor. I henhold til dine rettigheder informerer vi dig om, hvordan vi indsamler, opbevarer, får adgang til og på anden måde behandler oplysninger vedrørende enkeltpersoner (personoplysninger). I denne politik refererer “persondata” til enhver information, der alene eller i kombination med andre tilgængelige oplysninger kan identificere en person.

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv i overensstemmelse med det højeste niveau af privatlivsregulering. Som sådan følger vi forpligtelserne i henhold til:

  • Canadas lov om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske dokumenter (PIPEA) og den gældende provinslovgivning
  • EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)
  • Brasiliens databeskyttelseslovgivning (LGDP)
  • Californiens Consumer Protection Act (CCPA) og California Online Privacy Protection Act (CalOPPA)
Omfang

Denne politik gælder for Greenbarks websteder og domæner.

Denne politik gælder ikke for tredjepartsapplikationer, websteder, produkter, tjenester eller platforme, der kan tilgås via (ikke tilhørende Greenbark) links, som vi kan levere til dig. Disse websteder ejes og drives uafhængigt af os, og de har deres egne separate praksis for privatliv og dataindsamling. Alle personlige data, som du giver til disse websteder, vil være underlagt tredjepartens egen privatlivspolitik. Vi kan ikke påtage os ansvar for handlinger eller politikker på disse uafhængige websteder, og vi er ikke ansvarlige for indholdet eller privatlivspraksis på sådanne websteder.

Behandlingsaktiviteter

Denne privatlivspolitik gælder, når du interagerer med os ved at gøre et af følgende:

  • Gør brug af vores applikation og tjenester som autoriseret bruger
  • Besøger ethvert af vores websteder, der linker til denne privatlivserklæring
  • Al kommunikation du modtager fra os, herunder nyhedsbreve, e-mails, opkald eller sms’er

Data du afgiver

Når du foretager et køb eller forsøger at foretage et køb, indsamler vi personlige data som en del af dine ordreoplysninger.

Disse data inkluderer:

  • Kontooplysninger såsom dit navn, e-mailadresse og adgangskode
  • Betalingsoplysninger såsom din faktureringsadresse, telefonnummer, kreditkort, betalingskort eller anden betalingsmetode
Hvis du giver os, eller vores tjenesteudbydere, nogen personlige data vedrørende andre individer, erklærer du, at du har bemyndigelse til at gøre det og anerkender, at de vil blive brugt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring. Hvis du mener, at dine personlige data er blevet leveret til os uretmæssigt, eller for på anden måde at udøve dine rettigheder i forbindelse med dine personlige data, bedes du kontakte os ved at bruge oplysningerne angivet i afsnittet Kontakt os nedenfor.

Enheds- og brugsdata

Når du besøger et Greenbark website, indsamler og gemmer vi automatisk oplysninger om dit besøg ved hjælp af browsercookies (filer, som sendes af os til din computer) eller lignende teknologi. Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Hjælpefunktionen på de fleste browsere giver information om, hvordan du accepterer cookies, deaktiverer cookies eller giver dig besked, når du modtager en ny cookie. Hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle funktioner i vores tjeneste, og vi anbefaler, at du lader dem være slået til.

Vi behandler også oplysninger, når du bruger vores tjenester og produkter. Disse oplysninger kan omfatte:

  • IP Adresse
  • Individuelle produkter, du ser
  • Webtermer eller søgninger, der førte dig til vores website
  • Tidszone

Data vi indsamler fra tredjeparter

Vi kan modtage dine personlige data fra tredjeparter såsom virksomheder, der abonnerer på Greenbark-tjenester, partnere og andre kilder. Disse oplysninger indsamles ikke af os, men af ​​en tredjepart og er underlagt den relevante tredjeparts egne separate privatlivs- og dataindsamlingspolitikker. Vi har ingen kontrol eller input til, hvordan dine personlige data håndteres af tredjeparter. Som altid har du ret til at gennemgå og rette disse oplysninger. Hvis du har spørgsmål, skal du først kontakte den relevante tredjepart for yderligere information om dine personlige data. Hvor denne tredjepart ikke reagerer på dine rettigheder, kan du kontakte den databeskyttelsesansvarlige hos Greenbark (kontaktoplysninger nedenfor), og vi kan hjælpe dig. Vores websteder og tjenester kan indeholde links til andre websteder, applikationer og tjenester, der vedligeholdes af tredjeparter. Informationspraksis for sådanne andre tjenester eller sociale medier, der er vært for vores brandede sociale mediesider, er styret af tredjeparters fortrolighedserklæringer, som du bør gennemgå for bedre at forstå disse tredjeparters privatlivspraksis.

Formål og retsgrundlag for behandling af personoplysninger

We collect and use personal data about you with your consent to provide, maintain, and develop our products and services and understand how to improve them.

Disse formål omfatter:

  • At levere dit produkt eller din service
    • For at opfylde ordrer inklusive elektronisk og ikke-elektronisk forsendelse
  • Levering, udvikling og forbedring af vores produkter og tjenester
    • Levere, vedligeholde, fejlsøge og forbedre vores produkter og tjenester.
    • Gør det muligt for dig at få adgang til Greenbark-tjenester og oprette konti.
  • Give dig teknisk og kundesupport.
  • Organisere og levere reklame og markedsføring
    • Sende dig nyhedsbreve og anden markedsføringskommunikation om nuværende og fremtidige produkter, programmer og tjenester, begivenheder, konkurrencer, undersøgelser og kampagner afholdt af os eller hostet på vores vegne; og
    • Organisere begivenheder eller tilmelde deltagere og planlægge møder til begivenheder.
Hvor vi behandler dine personoplysninger for at levere et produkt eller en service, gør vi det, fordi det er nødvendigt for at opfylde kontraktlige forpligtelser. Al ovenstående behandling er nødvendig i vores legitime interesser for at levere produkter og tjenester og for at opretholde vores forhold til dig og for at beskytte vores forretning mod f.eks. svindel. Der kræves samtykke for at starte tjenester til dig. Der kræves nyt samtykke, hvis der foretages ændringer i den type data, der indsamles. Inden for vores kontrakt, hvis du undlader at give samtykke, er nogle tjenester muligvis ikke tilgængelige for dig.

Deling og offentliggørelse

Vi deler kun dine personlige data med tredjeparter på de måder, der er angivet i denne politik eller angivet på det tidspunkt, hvor de personlige data indsamles.

Vi bruger også Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger siden. Du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige oplysninger her:

Du kan også fravælge Google Analytics her: Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til at give dig målrettet markedsføring via annoncer eller kommunikation (såsom nyhedsbreve). For mere information om, hvordan målrettet annoncering fungerer, kan du besøge Network Advertising Initiatives (“NAI”) uddannelsesside på: Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliances fravalgsportal på:

Lovkrav

Vi kan bruge eller videregive dine personoplysninger for at overholde en juridisk forpligtelse, i forbindelse med en anmodning fra en offentlig eller statslig myndighed, eller i forbindelse med rets- eller domstolssager, for at forhindre tab af liv eller skade eller for at beskytte vores rettigheder eller ejendom. Hvor det er muligt og praktisk at gøre det, vil vi fortælle dig det forud for en sådan offentliggørelse.

Tjenesteudbydere og andre tredjeparter

Vi kan bruge en tredjepartstjenesteudbyder, uafhængige entreprenører, bureauer eller konsulenter til at levere og hjælpe os med at forbedre vores produkter og tjenester. Tjenesteudbydere kan være inden for eller uden for EØS. Vi deler muligvis dine personlige data med marketingbureauer, databasetjenesteudbydere, backup- og katastrofegendannelsestjenesteudbydere, e-mail-tjenesteudbydere og andre, men kun for at vedligeholde og forbedre vores produkter og tjenester. For yderligere information om modtagerne af dine personlige data, bedes du kontakte os ved at bruge oplysningerne i sektionen Kontakt os nedenfor.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til det formål, hvortil disse data blev indsamlet, og i det omfang, det kræves af gældende lovgivning. Når vi ikke længere har brug for personlige data, vil vi fjerne dem fra vores systemer og/eller tage skridt til at anonymisere dem.

Vores hjemmeside bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed og hjælper med at analysere brugen af hjemmesiden samt tilpasse indholdet. Vi anvender forskellige typer af cookies, herunder funktionelle, statistiske og reklamecookies, som hver tjener specifikke formål.

Hvis du vil vide mere om de cookies, vi bruger, og hvordan de påvirker din oplevelse, henviser vi til vores .Cookiepolitik.

Vi vil ikke bevidst indsamle personlige data fra børn under 18 år.

Afhængigt af din geografiske placering og statsborgerskab er dine rettigheder underlagt lokale regler om databeskyttelse. Disse rettigheder kan omfatte:

  • Ret til adgang (PIPEDA, GDPR artikel 15, CCPA, LGPD)

    Du har ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, vi behandler om dig.

  • Ret til berigtigelse (PIPEDA, GDPR artikel 16, LGPD)

    Du har ret til at få berigtiget ufuldstændige eller unøjagtige personoplysninger, som vi behandler om dig.

  • Retten til at blive glemt (retten til sletning) (GDPR artikel 17, CCPA, LGPD)

    Du har ret til at anmode om, at vi sletter personoplysninger, som vi behandler om dig, bortset fra at vi ikke er forpligtet til at gøre det, hvis vi har brug for at opbevare sådanne data for at overholde en juridisk forpligtelse eller for at etablere, udøve eller forsvare retskrav.

  • Ret til begrænsning af behandling (GDPR artikel 18, LGPD)

    Du har ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger, hvor du mener, at sådanne data er unøjagtige; vores behandling er ulovlig; eller hvis vi ikke længere behøver at behandle sådanne data til et bestemt formål, medmindre vi ikke er i stand til at slette dataene på grund af en juridisk eller anden forpligtelse, eller fordi du ikke ønsker, at vi sletter dem.

  • Ret til portabilitet (PIPEDA, GDPR artikel 20, LGPD)

    Du har ret til at indhente personoplysninger, vi har om dig, i et struktureret, elektronisk format, og til at overføre sådanne data til en anden dataansvarlig, hvor dette er (a) personoplysninger, som du har givet os, og (b) hvis vi behandler disse data på grundlag af dit samtykke eller for at udføre en kontrakt med dig eller den tredjepart, der abonnerer på Greenbark-tjenester.

  • Ret til at Gøre Indsigelse mod Databehandling (GDPR artikel 21, LGPD)

    Hvor den juridiske begrundelse for vores behandling af dine personoplysninger er vores legitime interesse, har du ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling af grunde, der vedrører din særlige situation. Vi vil efterkomme din anmodning, medmindre vi har tvingende legitime grunde til behandling, som tilsidesætter dine interesser og rettigheder, eller hvis vi skal fortsætte med at behandle dataene for at etablere, udøve eller forsvare et retskrav.

  • Ret til at Gøre Indsigelse mod Salg af Personoplysninger (CCPA)

    Du har ret til at gøre indsigelse mod salget af dine personoplysninger.

  • Retten til ikke at blive diskrimineret (CCPA)

    Du har ret til ikke at blive nægtet service eller have en ændret oplevelse baseret på at have udført nogen af ​​dine CCPA-rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Hvis du har givet samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage gratis, såsom hvor du ønsker at afmelde markedsføringsmeddelelser, som du modtager fra os. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktinformationerne nederst på denne side.

Sådan udøver du dine rettigheder

Du kan fremsætte en anmodning om at udøve enhver af disse rettigheder i forhold til dine personlige data ved at sende anmodningen til vores privatlivsteam ved at bruge formularen nedenfor.

Af hensyn til dit eget privatliv og sikkerhed kan vi efter vores skøn kræve, at du beviser din identitet, før du giver de ønskede oplysninger.

Vi kan til enhver tid ændre denne politik. Hvis vi foretager ændringer i denne politik, vil vi offentliggøre en opdateret version af denne politik på dette websted. Når du bruger vores tjenester, vil du blive bedt om at gennemgå og acceptere vores privatlivspolitik. På denne måde kan vi registrere din accept og underrette dig om eventuelle fremtidige ændringer af denne politik.

Hvis du har en klage over denne politik eller ethvert element af dine personlige oplysninger, som vi har, så kontakt os venligst nedenfor. Hvis du ikke er tilfreds, så har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk).

Datatilsynet
Borgergade 28,5
DK- 1300 Copenhagen K

Hvis du ønsker at se en liste over lokale databeskyttelsesmyndigheder inden for EØS, kan du besøge denne hjemmeside: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/document.cfm?action=display&doc_id=50061

Hvis du ønsker at få adgang til dine oplysninger, afmelde dig vores e-mails, anmode om sletning af data eller har spørgsmål vedrørende beskyttelsen af dine data, har vi gjort det nemt:


For direkte hjælp, kontakt vores Dataansvarlig, Rikke Hammer, via e-mail på gdpr@greenbarkpets.com eller brug kontaktformularen på Juridisk Hjørne-siden ved at klikke på knappen ovenfor.

Hvis du simpelthen ikke ønsker, at Greenbark skal kontakte dig via e-mail til markedsføringsformål, kan du framelde dig ved at klikke på afmeld-linket i bunden af ​​enhver af disse e-mail-kommunikationer.

Denne cookiepolitik blev sidst opdateret den 17/01/2024.

Confirm your subscription

Almost finished… We need to confirm your email address.

To complete the subscription process, please click the link in the email we just sent you.

If you can’t find the email, make sure to check your Spam folder.

We look forward to you joining our community!

Best barks

The Greenbark  Team

This product contains content produced according to the Mass Balance Approach.

As a dog owner, you might be surprised to learn that the products you use to care for your furry friend could be contributing to greenhouse gas emissions. However, the mass balance approach offers a solution to mitigate the environmental impact of the chemical industry and transition towards sustainable practices.

This approach involves mixing both renewable and non-renewable feedstocks in the chemical production process while ensuring that the amount of sustainable feedstocks used is certified.

While the mass balance approach allows companies to continue using non-renewable feedstocks at a reduced rate, proponents argue that it provides a more realistic and achievable pathway towards sustainability.

Despite some criticisms, the mass balance approach offers a practical and scalable tool for promoting sustainability in the chemical industry and represents a significant step towards a more sustainable future.

FURTHER READING

If you’re interested in learning more about this approach, here are some  links to helpful resources :

The Genuine Italian Vegetable Tanned Leather Consortium promotes sustainable and ethical leather production practices in the Tuscany region using traditional vegetable tanning methods that ensure no animals are killed for their skins.

Highlights of Tuscan Vegetable Tanned Leather

  • Made with natural extracts from chestnut, mimosa, and quebracho trees.
  • Produced in Tuscany, Italy, where the art of vegetable tanning has been practiced for centuries.
  • The production process adheres to strict European standards for environmental and social responsibility, ensuring minimal impact on the planet and the communities involved.
  • Products made with Tuscan Vegetable-Tanned Leather are free from harmful chemicals and meet high standards for animal welfare.
  • The leather is durable, with a unique character that develops over time as it ages gracefully.
  • The use of Tuscan Vegetable-Tanned Leather supports the local circular economy, preserving a tradition that is deeply rooted in the Tuscan territory.

FURTHER READING:

For more information on the Consortium’s commitment to sustainable and ethical leather production practices, please visit their website at https://www.pellealvegetale.it/en/.

Alternatively, you can refer to our brief overview of their initiatives by clicking here.

This product contains leather trademarked by The Genuine Italian Vegetable Tanned Leather Consortium.

The Genuine Italian Vegetable Tanned Leather Consortium promotes sustainable and ethical leather production practices in the Tuscany region using traditional vegetable tanning methods that ensure no animals are killed for their skins.

Certification Standards

The Consortium’s certification standards are designed to ensure that products are made using traditional vegetable tanning methods and meet social, environmental, economic, and cultural criteria that prioritize fair labor practices, environmental sustainability, local economic support and the preservation and continuation of traditional techniques and craftsmanship that has been passed down for generations.

By adhering to these principles, the Consortium ensures that its member organizations produce high-quality leather goods that are both culturally and environmentally sustainable.

Transparency and Traceability

Through this certification process, the Consortium also aims to create greater transparency and traceability throughout the supply chain, giving consumers the ability to make informed decisions about the products they purchase.

The Consortium’s guarantee label, “Pelle Conciata al Vegetale in Toscana,” is an anti-counterfeiting label with a unique serial number that allows consumers to verify the authenticity of their products, while also providing information about the materials and production processes used.

Sustainability and Responsibility

By prioritizing sustainability and transparency, the Consortium hopes to create a more sustainable and responsible leather industry that values both people and the environment.

FURTHER READING:

For more information on the Consortium’s commitment to sustainable and ethical leather production practices, please visit their website at https://www.pellealvegetale.it/en/.

What is silicone made of?

Food grade silicone is a type of silicone that is safe for use in food preparation, storage, and cooking. It is made from a combination of silicon, oxygen, carbon, and hydrogen. The raw materials for food grade silicone are obtained primarily from silica, which is a naturally occurring mineral.

Where is silicone manufactured?

Food grade silicone is manufactured in a variety of locations around the world, including Asia, Europe, and North America. The production process involves mixing the raw materials together and then curing them under heat and pressure.

How sustainable is silicone?

The sustainability of food grade silicone production depends on a number of factors, including the source of the raw materials and the energy used in the manufacturing process. In general, food grade silicone production is considered to be relatively sustainable when compared to other materials, such as plastic. The main issues with silicone is that it’s not curbside recyclable; its production process uses fossil fuels and requires a large amount of energy; and it doesn’t biodegrade. 

Is silicone more sustainable than plastic?

Silicone is often considered to be a more sustainable alternative to plastic, as it is durable and long-lasting and while not perfect, the silicone production process does cut down on fossil fuel usage compared to plastic. Additionally, unlike plastic, silicone does not create microplastics or release harmful chemicals when it is heated or exposed to sunlight and other environmental forces.

Silicone sustainability claims

To claim sustainability, a silicone product must be certified by an independent organization that verifies the product has met certain sustainability standards. These standards may include the use of renewable energy, the sourcing of raw materials, and the product’s recyclability and biodegradability.

Is silicone biodegradable?

Silicone is not biodegradable, meaning it does not break down naturally in the environment and can create additional waste if not managed properly. 

Can silicone be recycled after use?

If you want to recycle silicone at home, you can do so by taking it to a recycling center or by sending it to a company that specializes in recycling silicone. It is also possible to recycle silicone by using it as a feedstock for energy production. Alternatively, you can try to upcycle your silicone product by giving it a new purpose, like using a silicone dog bowl as a flower or plant pot.

So is silicone actually sustainable?

In summary, food grade silicone is a safe, sustainable material that is made from natural resources, and it can be recycled and repurposed. It is a better alternative to plastic in terms of its durability, chemical emissions, and energy consumption. To ensure that a silicone product is sustainable, it should be certified by an independent organization. In addition, due to the non-biodegradability of silicone, minimal environmental impact from its use requires that careful management and responsible recycling should always be practiced.